Тестените продукти на „Белла България“, предназначени за хотели и ресторанти в страната, спечелиха симпатиите на над 150 представители на ХоРеКа бранша в София, посетили изданието на експозиционния форум, организиран от агенция „Пачуърк“ на 12 март в „Гранд Хотел Милениум“ в столицата.
Елица Златева, ръководител ХоРеКа в ‚“Белла България“ получи лично от су-шеф Цветелина Йорданова – главен кулинар на „Гранд Хотел Милениум“ наградата.
„Благодарим за доверието и за високата оценка на микса от продукти, съчетаващ средиземноморска, ориенталска и съвременна тренд кухня в портфолиото ни“, заяви по повод отличието Елица Златева. По думите ѝ, вниманието са привлекли блат за пица „Пинса“, „Донът със солени пълнежи“, кюнефе, донът шамфъстък и донът Biscoff Lotus Crème.

Професионалният ХоРеКа екип на „Белла България“ – BELLA Professional Partners – се поздрави с отличието и отново даде заявка да печели всички награди в развитието на нови кулинарни трендове.
Отличените продукти от щанда на „Белла България“ за хотели и ресторанти:

Блат за пица „Пинса“, който се приготвя от микс от брашна, придаващи лека и пухкава структура на блата, резултат от специфичната 24-часова ферментация на тестото. „Пинса“ е удобен продукт, който се приготвя чрез гарниране с желаните като вкус съставки и 5-минутно допичане във фурна. „Пинса“ е единственият блат за пица за професионална употреба, който позволява приготвяне на кулинарни предложения като хапки за кетъринг индустрията и сандвичи за тостер.

Pizza Donut е иновативно решение на продукт с формата на донът и солени съставки на любими пици. Предлага се в два размера (стандартен и XL) и в различни вкусове – маргарита, бекон и сметана, чийзбургер, крема сирене и др. Изпичат се в специални пещи с каменни плочи от вулкана Етна.
Сладките предложения донът с шамфъстък и донът Biscoff Lotus.

Ориент предложението кюнефе беше изборът на BELLA за представяне на любим традиционен десерт от Близкия Изток.
Свързани новини
-
Турция достигна 12-годишен връх в туристически сегментСекторът на круизния туризъм в Турция отбеляза исторически скок през първите 8 месеца на 2025 г., посрещайки близо 1,5 милиона пътници в 18 пристанища ...30.09.20251 711
-
Зорница фемили естейт край Мелник е най-добрата изба за винен туризъм в БългарияZornitza Family Estate Relais & Châteaux край Мелник е най-добрата изба за винен туризъм в България за 2025 г. Отличието е присъдено от спис ...12.09.20253 844
-
В Тайланд може да обмените криптовалута в тайландски батиТайландското правителство ще стартира програмата TouristDigipay през четвъртото тримесечие на 2025 г., която ще позволи на чуждестранните туристи да к ...18.08.20251 609
-
Голямо поглъщане на пазара на храни на стойност 3.1 милиарда долараИталианската компания за сладкарски изделия Ferrero, известна с марки като Nutella и Kinder, обяви, че ще придобие вековната американска компания за з ...11.07.20252 708
-
Класация определи топ 50 на най-добрите ресторанти по Българското ЧерномориеСписание Travel&Lifestyle определи топ 50 на най-добрите и луксозни ресторанти по Българското Черноморие за 2025 г. Най-много обекти от високия ...04.07.20257 163